Αρχική Δικόγραφα Πιστοποιητικά Νομολογία Ναυτικού Τμήματος Εκλογές Χρήστες
 
Αναζήτηση

Πολυετές Σχέδιο Δράσης για την Ευρωπαϊκή Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη 2014 -2018

Πολυετές Σχέδιο Δράσης για την Ευρωπαϊκή Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη 2014 -2018
Event date: July 1, 2014 9:47 AM

Εγκρίθηκε το e-justice Action Plan 2014-2018 από το Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ιουνίου υπό την προεδρία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπου Αθανασίου

Μετά την έγκριση του e-justice Action Plan 2014-2018 από το Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ιουνίου υπό την προεδρία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, ήδη το Πολυετές Πρόγραμμα δημοσιεύθηκε  (14-6-2014) στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η προετοιμασία του Πολυετούς Προγράμματος Δράσης για την Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, καθορίζοντας τα συγκεκριμένα προγράμματα που θα αναπτυχθούν από τα κράτη μέλη και την Επιτροπή κατά την περίοδο 2014-2018, υπήρξε ο βασικός στόχος της Ομάδας Εργασίας e-justice/e-law. Αποτελεί δε σημαντική επιτυχία της Ελληνικής Προεδρίας η ταχύτατη διαμόρφωσή του και η ομόφωνη έγκρισή του από το Συμβούλιο Υπουργών σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Η Εθνική Αντιπροσωπεία που εκπροσώπησε την Ελληνική Προεδρία και συμπροήδρευσε στις αντίστοιχες Ομάδες Εργασίας αποτελείται από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,  κ. Νικόλαο Κανελλόπουλο, τον κ. Χαράλαμπο Μαχαίρα (Αρεοπαγίτη), τον κ. Παναγιώτη Λυμπερόπουλο (Εφέτη) και τον κ. Γεώργιο Καρβέλη (σύμβουλο του υπουργού σε θέματα πληροφορικής).


 


Further links:

 
  Σχεδιασμός - Δόμηση ύλης - Διοικητική Υποστήριξη Ιστοσελίδας
Τμήμα Πληροφορικής Πρωτοδικείου Πειραιώς
  Powered by ALTEC Developed by OTS